2012. november 1. csütörtök
A cefrét alaposan meg kell zúzni.
Az eszköz, amellyel nem bonyolult a művelet.
Ez pedig a kökény cefre erjesztésre előkészítve.
A savszint beállítása foszforsavval.
Elég ilyet képet vágok, de pontosan kell mérni az adalékanyagokat.
A cefrés hordók oldalán a fontos adatokkal.
Az erjesztési hőmérséklet fontos mérni kell.
Méréseknek akkor van lényege, ha azt az elejétől elvégezzük, például a gyümölcs pontos mennyiségével.
Az üvegballonok előkészítése a majdani pálinka fogadására.
Az üveg sérülékeny ezért ilyen ládákban, szalmával bélelve őrzőm őket.
Ezen a napon mást is főztem például csukapörköltet csipetkével.
Jól láthatók az úszkáló cseresznyepaprikák a halak között.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése