2012. november 1., csütörtök

Ismét kökényes nap


2012. november 1. csütörtök


 A cefrét alaposan meg kell zúzni.


 Az eszköz, amellyel nem bonyolult a művelet.


Ez pedig a kökény cefre erjesztésre előkészítve.


A savszint beállítása foszforsavval.


Elég ilyet képet vágok, de pontosan kell mérni az adalékanyagokat.


A cefrés hordók oldalán a fontos adatokkal.


Az erjesztési hőmérséklet fontos mérni kell.


Méréseknek akkor van lényege, ha azt az elejétől elvégezzük, például a gyümölcs pontos mennyiségével.


Az üvegballonok előkészítése a majdani pálinka fogadására.


Az üveg sérülékeny ezért ilyen ládákban, szalmával bélelve őrzőm őket.


Ezen a napon mást is főztem például csukapörköltet csipetkével.


Jól láthatók az úszkáló cseresznyepaprikák a halak között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése